Известие

Collapse
No announcement yet.

Усилен съединител 1.9jtdm?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vesko_iotov Покажи съобщение
    http://www.ebay.co.uk/itm/like/26252...n_version%3D17За тези от ибей има ли някой мнение
    Не виждам да е усилен, блендата е с плоски "ресни"

Comment

За такъв го водят,издържа с до 30 % повече натоварване.Поне така е описано,те може да напишат че издържа и до 1000 нм ,ама нали затова е поговорката не питай старило а патило.
      159 1.9 jtd TI
      156 1.8 ts 99g ex

Comment

Да ъпнем малко темата. И аз скоро ще съм за съединител. От вчера започна на буксува на 6та. Дайте малко инфо какъв да купя и какви са отзивите от усиления съединител.
        Alfa Romeo 159 1.9jtdm 150+

Comment

Първоначално публикувано от velimir4 Покажи съобщение
          Да ъпнем малко темата. И аз скоро ще съм за съединител. От вчера започна на буксува на 6та. Дайте малко инфо какъв да купя и какви са отзивите от усиления съединител.
          Добре е преди да сменяш да се увериш, че наистина е за смяна. Моят е на 40 000 км, никога не е карана в града и също ми се е случвало да пробуксува на шеста, но другите тестове ги издържа успешно.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Добре е преди да сменяш да се увериш, че наистина е за смяна. Моят е на 40 000 км, никога не е карана в града и също ми се е случвало да пробуксува на шеста, но другите тестове ги издържа успешно.
            Ще го видя, но на наклон с 5 човека как и дам пълна газ дори и на 4 приплъзва за момент.
            Alfa Romeo 159 1.9jtdm 150+

Comment

Колеги, а на някой случвало ли му се е да тропа лагер на съединителя? Когато загрее колата почти не го прави, когато подадеш гас, също спира (всякаш се наглася). Не е маховик, също и скоростна кутия не е.

Comment

Първоначално публикувано от yanislavv50 Покажи съобщение
                Колеги, а на някой случвало ли му се е да тропа лагер на съединителя? Когато загрее колата почти не го прави, когато подадеш гас, също спира (всякаш се наглася). Не е маховик, също и скоростна кутия не е.
                От няколко дни при мене е така и като загрее спира и се чудех какво е. Та може да е лагера казваш

Comment

Не са и тампоните под двигателя и кутията Остава тампона на двигателя под акумулатора, което е много малко вероятно и лагера на съединителя. Чува се от към страната на шофьора. Според мен е лагера, няма никакви признаци да е маховик. Гадното, е че смяната на този лагер си е голяма сватба

Comment

Първоначално публикувано от yanislavv50 Покажи съобщение
                    Не са и тампоните под двигателя и кутията Остава тампона на двигателя под акумулатора, което е много малко вероятно и лагера на съединителя. Чува се от към страната на шофьора. Според мен е лагера, няма никакви признаци да е маховик. Гадното, е че смяната на този лагер си е голяма сватба
                    Ще го изчакам още то ще си покаже и тогава ще се сменява, може и комплект със съединителя

Comment

При 1.9JTD тропат феродовите дискове, защото имат демпферни пружини. Но няма никакъв проблем. Може да карат още много.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        При 1.9JTD тропат феродовите дискове, защото имат демпферни пружини. Но няма никакъв проблем. Може да карат още много.

Comment

За да не отварям нова тема, от няколко дни чета, че е възможна замяната на демпферния маховик ( в комплект със съединител) с твърд маховик ( в комплект със съединител). Някой правил ли го е при 159 ка и какъв е ефекта?
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
                            За да не отварям нова тема, от няколко дни чета, че е възможна замяната на демпферния маховик ( в комплект със съединител) с твърд маховик ( в комплект със съединител). Някой правил ли го е при 159 ка и какъв е ефекта?
                            Проучих въпроса като сменях маховик наскоро. Има такива съединители за по-масовите марки за 159 няма или поне аз не намерих когато търсих. Отделно от това питах колега, който е слагал такъв на колата си и нещо беше му ял попарата неговото мнение беше, че такъв к-кт е да го сложиш и да я продадеш.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ясно. Четох, че се предлага за ВАГ групата, на един приятел онзи ден му предложиха за Нисан и просто се замислих дали се слага и на 159-ка такова нещо. Коментарите, които четох и отзивите са доста противоречиви.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Колко по евтино ще излезе да си направиш колата с твърд маховик или да присаждаш някакви други чярколяци след като за 850лв. има комплект съединител и маховик Валео, а 1030лв. е усиления кит.

Comment

Working...
                                X